bijeenkomsten

Weet waarom je
het doet.

Jan Willem Jansen

bij jansen aan de keukentafel live

Wil je als ondernemer, directeur of manager verdieping op (vaktechnische) onderwerpen en strategische relaties opbouwen? Wil je weer eens uitgedaagd worden op onderwerpen zoals sales, mensenkennis en HR? Tijdens deze zes bijeenkomsten kun je bijtanken onder leiding van Larissa, gastsprekers en andere gelijkgestemden. ‘Bij Jansen…aan de keukentafel” (BJADK) live is meer dan enkel verdieping op een bepaald onderwerp en meer dan enkel een netwerkbijeenkomst.

Je wordt bijgepraat en uitgedaagd op onderwerpen die van belang zijn voor ondernemers, directeuren of managers.

De groep bestaat uit maximaal 14 deelnemers. Voor elk van de onderwerpen wordt een spreker uitgenodigd, die een inleiding geeft op onderwerpen, zoals sales, delegeren, HR, IT, Finance, leidinggeven en logistiek. 

Voorafgaand aan de bijeenkomsten halen we met een enquête de behoefte van de deelnemers op, zodat Larissa tijdens de bijeenkomst hierop in kan spelen. Deskundigen bespreken de verschillende thema’s en ook Jan Willem neemt een thema voor zijn rekening. Er zijn zes bijeenkomsten per jaar.

Als ondernemer, directeur of manager heb je nieuwe inzichten opgedaan die toepasbaar zijn om je eigen organisatie te verbeteren. Daarnaast heb je een aantal mensen veel beter leren kennen waardoor je ook na het afsluiten van het jaar nog contact met elkaar zult houden.

interesse?

Kom bij ons aan de keukentafel

Larissa mag contact met mij opnemen hierover.