Programma's 

Er is een praktische aanpak die in de theorie niet werkt

Jan Willem Jansen

LEADERSHIP FOR HIGH POTENTIAL

Heb jij het idee dat je meer kunt in je functie? Wil je graag de zekerheid dat je meer gaat bereiken in je huidige functie? Ben je op zoek naar een andere functie? Heb je het idee dat er vaak veel te ingewikkeld gedaan wordt over leadership? In dit programma maak je kennis met wat leadership werkelijk is en hoe je die kennis het beste kunt toepassen. Dit programma wordt geleid door Jan Willem en Larissa. 

Het bieden van een groeipad voor mensen die een leidinggevende rol (willen) spelen in hun organisatie of die een rol (willen) nemen als autoriteit op een vakgebied.

De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Bij elk van de deelnemers wordt een assessment afgenomen zodat we een goed beeld hebben of de deelnemers bij elkaar passen en welke onderwerpen aandacht behoeven. Er zijn gedurende een periode van anderhalf jaar negen bijeenkomsten en ieder van de deelnemers kan cases aanbrengen waarop hij of verdieping zoekt en die gebruikt worden als praktijkvoorbeelden voor leadership.

Je weet wat bij je past en je hebt een duidelijke keuze gemaakt voor de komende jaren: ga je voor een inhoudelijk leidende rol of ga je voor een rol als leidinggevende? Je weet wat leadership is en hoe jij dat kunt toepassen, zodat jij jouw doelen veel gemakkelijker kunt halen.

Meer weten?

Larissa mag contact met mij opnemen hierover.