auteur

Meningen worden feiten...

(Als je degene die ze verkondigt autoriteit geeft)

Jan Willem Jansen

Ondernemers begeleiden en presentaties geven zijn twee manieren waarop Jan Willem zijn visie en ervaringen deelt. Hij heeft ook twee boeken geschreven: ‘Op mijn plaat(s)’ en ‘Schaken op een dambord’. Praktische ‘levenswijsheid’ van een ondernemer. En daarmee wellicht voor jou waardevoller en dieper gravend dan het typische managementboek. Geschreven in een stijl die herkenbaarder is voor ondernemers. En die daardoor meer beklijft.

op mijn plaat(s)

Jan Willem: “Dit boek gaat over een aantal lessen die ik niet op school heb gekregen. Een verhaal uit de praktijk over de groei als volwassene. Hoe ervaringen tot lessen voor de toekomst kunnen worden. Het boek behandelt het pad dat ik afleg van rijksaccountant tot succesvolle ondernemer die met een burn-out eindigt: op mijn plaat.”

Interesse in dit boek? Bestel het hier.

Schaken op een dambord

Als professioneel gesprekspartner, spiegel en praatpaal voor ondernemers, directieleden en leidinggevenden heeft Jan Willem inmiddels zo’n 2000 gesprekken gevoerd. Dit boek gaat over een vraag die veel naar voren kwam tijdens deze gesprekken: hoe bereik ik de belangrijkste doelen die ik in mijn leven heb? Als je ervan overtuigd bent dat je zelf verantwoordelijk bent voor het behalen van de belangrijke doelen in jouw leven, dan is dit boek vast iets voor jou. Als je denkt dat iemand anders voor je weet hoe dat moet, dan is dit boek wellicht zelfs nog interessanter voor jou.

Interesse in dit boek? Bestel het hier.