Je kunt een paard naar water leiden..

(maar je kunt het niet dwingen te drinken)

Jan Willem Jansen

Coaching

Je bent ondernemer geworden. Je boekt succes. De zaken gaan voorspoedig. Het lijkt of alles wat je aanraakt in goud verandert. Totdat er een moment komt dat je stagneert. Met het bedrijf of met jezelf. 

Want als ondernemer wil jij vaak niet alleen maar zakelijke groei, maar ook persoonlijke groei. 

Op een persoonlijke manier invulling geven aan vragen die je elke dag in het werk tegenkomt. Vragen over leiderschap, communicatie, de opvolging in het familiebedrijf, de verkoop van de zaak, relaties en conflicten met aandeelhouders.

Op die momenten ben je niet alleen ondernemer, maar juist op de eerste plaats mens. Iemand die vragen vanuit zakelijk oogpunt goed wilt beantwoorden, maar ook vanuit de menselijke kant. In het succes van jouw bedrijf is dat laatste aspect vaak niet meegegroeid. Daarom helpt Jan Willem ondernemers om die kant in zichzelf te ontdekken. Wat zijn jouw echte drijfveren? Wat houdt je tegen? Waarom heb je jouw doelstellingen niet gehaald? En vooral: wat is daaraan te doen?

De confrontatie aangaan met jezelf

De antwoorden op jouw vraagstukken zijn vaak verrassend. Soms zeer confronterend. Ze zijn van onschatbare waarde. Jezelf beter leren kennen vergroot jouw effectiviteit en efficiency in uiteenlopende situaties. 

Jan Willem: “Als ondernemer en in vroegere levens als accountant en organisatieadviseur heb ik voor dezelfde vraagstukken gestaan. Mijzelf ontdekken is het meest waardevolle dat mij is overkomen. Ik twijfel er niet aan dat dit ook voor jou geldt.”

Dit is niet voor iedereen.

Gezien de enorme vraag naar de coaching van Jan Willem en de wens van Jan Willem om zoveel mogelijk mensen te helpen,  heeft hij de moeilijke keuze moeten maken dat hij enkel nog individuele coaching kan aanbieden aan ondernemers/ceo die hij persoonlijk kiest. Hij heeft jaarlijks maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

Meer weten?

Neem contact op met Larissa

We vertellen er graag meer over, dus neem contact op met Larissa. Zij zal een kennismakingsgesprek in plannen om te ontdekken of er juiste “ match”  tussen jou en Jan Willem is.  Als er een match is, stem je samen met Jan Willem af hoe het coachingtraject eruit komt te zien.